Zwarte Marmitek Bluetooth Koptelefoon - BoomBoom 577 - Bluetooth Hoofdtelefoon met aptX + aptX Low Latency

80,34 66,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Expert.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Marmitek Bluetooth Koptelefoon - BoomBoom 577 - Bluetooth Hoofdtelefoon met aptX + aptX Low Latency

Onderweg of lekker thuis op de bank - geniet overal van je favoriete muziek met deze aptX Low Latency bluetooth koptelefoon
Luister via Bluetooth draadloos naar muziek in cd kwaliteit, Ideaal op de bank, in de trein of bus, op de fiets of tijdens het gamen. Ondersteunt aptX en AAC audio voor een extra hoge geluidskwaliteit. aptX Low Latency maakt tv kijken/gamen zonder vertraging mogelijk. Met oplaadbare accu voor meer dan 15 uur luisterplezier. Bel handsfree dankzij de ingebouwde microfoon.

•Inclusief hardcover travel case om veilig op te bergen.
•Bedien je muziek en neem inkomende telefoongesprekken aan via de knoppen op de oorschelp.
•Over-ear met kunstlederen oorkussens voor het blokkeren van extern geluid.
•Geschikt voor alle met Bluetooth uitgeruste geluidsbronnen zoals iPad/iPhone, Blackberry, Android smartphones, tablets en laptops.

De BoomBoom 577 is een mooi vormgegeven over-ear Bluetooth hoofdtelefoon waarmee je in cd-kwaliteit kunt genieten van je favoriete muziek. Deze hoofdtelefoon ondersteunt aptX en AAC wat garant staat voor een zeer hoge geluidskwaliteit. Een veel voorkomend probleem bij het streamen van audio in combinatie met het kijken naar beelden is de synchronisatie tussen beeld en geluid. De nieuwste aptX Low Latency techniek in de BoomBoom 577 voorkomt dit zogenaamde lip sync probleem, waardoor er geen merkbaar verschil zit tussen het beeld dat je op tv ziet en het geluid dat daarbij hoort. Dit maakt de BoomBoom 577 uitermate geschikt voor gaming en het kijken van televisie. Door de ingebouwde microfoon kan er handsfree gebeld worden en met de 3 knoppen op de oorschelp bedien je eenvoudig je muziek of neem je inkomende telefoongesprekken aan.

AptX en AAC

AptX is de bekendste standaard voor het streamen van Bluetooth audio in hoge kwaliteit. Hoogwaardige hoofdtelefoons en mobiele apparatuur worden met deze techniek uitgerust. Apple ondersteunt géén aptX en heeft een eigen Bluetooth streaming protocol; AAC. De Marmitek Boomboom 577 is slechts één van de weinige Bluetooth hoofdtelefoons die zowel AAC als aptX ondersteunt. Met deze complete en gunstig geprijsde hoofdtelefoon heb je dus altijd high quality audio, ongeacht het platform (Apple, Android) dat je gebruikt!

Ook geschikt om draadloos audio van je tv te beluisteren!

Gebruik de BoomBoom 577 ook met de BoomBoom 55, onze zeer populaire Bluetooth audio zender. Hiermee kun je het geluid van je tv in hoge kwaliteit, draadloos doorsturen naar de BoomBoom 577. Doordat zowel de zender (BoomBoom 55) als ontvanger (BoomBoom 577) over aptX en aptX Low Latency beschikken ontvang je de best mogelijke geluidskwaliteit zonder vertraging!