Zwarte Caliber Digitale Wekkerradio - Wekkerradio met Snooze Functie - Alarmklok met twee alarmen - Dimbaar Display - Digitale klok met groot display (HCG007)

20,65 12,99
3 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Caliber Digitale Wekkerradio - Wekkerradio met Snooze Functie - Alarmklok met twee alarmen - Dimbaar Display - Digitale klok met groot display (HCG007)

Wakker worden met je favoriete radioshow? Dan is de Caliber HCG007 wekker iets voor jou. Met deze FM wekkerradio stel je 10 voorkeurszenders, zodat je niet lang hoeft te zoeken naar de juiste frequentie. Gebruik de wekker ook om 's avonds nog even naar de radio te luisteren en er lekker bij in slaap te vallen. Je stelt namelijk een timer in die de radio na een gewenste tijd uitzet. Functies De HCG007 heeft een dubbel alarm en een buzzer met genoeg volume om jou uit de veren te krijgen. Wil je toch nog even doorslapen? Stel dan de snooze functie in, zodat de wekker nog een keer gaat als je hem uitzet. Display De HCG006 wekker heeft een strak, rechthoekig design met een groot LED scherm. Hierop zie je altijd duidelijk hoe laat het is. De tijd wordt weergegeven in grote rode cijfers. Zijn de cijfers je iets te fel? Gebruik dan de 3-standen dimmer om het scherm naar je wens aan te passen. Stroomtoevoer Deze wekker werkt op zowel netstroom . Gebruik batterijen twee 1,5 Volt AAA (die niet worden meegeleverd) als back-up voor als de stroom een keer uitvalt. Zo kom je nooit te laat op je werk of afspraak. Sneller in slaap met rood licht Rood licht zou weleens de oplossing kunnen zijn voor slechte slapers. Dit komt naar voren uit het onderzoek van promovendus Wisse van der Meijden van het Nederlands Herseninstituut. Volgens hem helpt blootstelling aan helder rood licht bij in slaap vallen. Hij constateerde dat zijn proefpersonen bij rood licht meer moeite moesten doen om wakker te blijven dan bij blauw licht en dat het lastiger voor hen werd om zich erna goed te kunnen concentreren. Uit een slaaptest, die daarna werd uitgevoerd, kwam naar voren dat mensen die aan rood licht blootgesteld waren, beduidend sneller in slaap vielen dan mensen die in het donker hadden gezeten. Aanvullend onderzoek is nodig om te zeggen of deze kennis mensen met een slaapprobleem verder kan helpen, maar het is de moeite waard om het te proberen. Certificeringen
Caliber producten zijn altijd voorzien van de vereiste certificeringen en voldoen daarbij aan de door de EU gestelde eisen op elektrische producten. Het gebruik van niet gecertificeerde elektrische producten kan gevaar/letsel opleveren voor de gebruiker en/of zijn/haar omgeving. Gebruik van niet gecertificeerde producten kan leiden tot uitsluiting van de dekking en/of uitkering van uw verzekering. Let hierop bij de aankoop van een product.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: