Crosley Voyager Portable Retro - Platenspeler - Bluetooth - Burgundy Rood

97,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over Crosley Voyager Portable Retro - Platenspeler - Bluetooth - Burgundy Rood

Crosley brengt met de Voyager platenspeler analoge muziek naar de 21ste eeuw. Het onderscheidende kenmerk van dit koffer-ontwerp is de grill aan de voorkant waar de speakers achter zijn geplaatst. Haal het meeste uit de platenspeler met de Bluetooth ontvanger en luister dagelijk naar je digitale muziek. De platenspeler heeft ook een pitch control, Aux-in, koptelefoonaansluiting en RCA input.


3-Speed platenspeler
De Crosley Voyager komt met 3 snelheden namelijk 33 1/3, 45 en 78 RPM om te kunnen genieten van je gehele vinyl collectie. Daarnaast beschikt deze leuke platenspeler over ingebouwde full-range stereo speakers, instelbare toonhoogte en heb je ook nog eens de mogelijkheid om je eigen externe speakers of een hoofdtelefoon aan te sluiten.


Verbind je smartphone via Bluetooth-in
Naast je vinyl-collectie heb je ook de mogelijkheid te genieten van je digitale afspeellijsten. De Crosley Voyager Retro Platenspeler Burgundy beschikt namelijk over bluetooth-in. Stel de platenspeler eenvoudig in op de bluetooth-functie middels de switch. Verbind vervolgens je mobiel met bluetooth en maak verbinding met de Crosley Voyager. Selecteer je favoriete muziek en artiesten of digitale afspeellijsten en geniet van de mooie sound van de retro platenspeler. Met deze leuke vintage geïnspireerde platenspeler van Crosley zul je urenlang kunnen genieten van zowel je vinyl- als MP3-collectie.


Speciaal retro design
Met de Crosley Voyager Retro Platenspeler Burgundy haal je een platenspeler in huis met een bijzonder vintage geïnspireerd design. Met deze mooie rode platenspeler kies je voor kwaliteit, authentiek design en gebruiksvriendelijkheid. De Crosley Voyager Retro Platenspeler is de gangmaker op ieder feestje door zijn heldere en krachtige geluid en ook nog eens gemakkelijk te vervoeren door zijn lichte gewicht. Voeg met deze leuke retro platenspeler een pronkstuk toe aan je woonkamer, slaapkamer of muziekkamer.

Materiaal:
Hout,  Houtfineer,  Kunststof
Maat:
One size
Voorraad: