Audio Dynavox Dynavox Phono voorversterker usb UPR 2.0 zilver

79,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Audio Dynavox Dynavox Phono voorversterker usb UPR 2.0 zilver

Dynavox UPR-2.0 Phonovoorversterker

Dynavox UPR 2.0 Phono-voorversterker is een hoogwaardige USB 2.0 Phono- resp. line-voorversterker/correctieversterker voor MM-systemen met veel topfeatures, zoals de mogelijkheid om een platenspeler zowel via USB op de PC als via de line-out op een versterker zonder phono-ingang te gebruiken, of de mogelijkheid om zonder PC en/of een versterker via de aansluiting voor de hoofdtelefoon het geluid van de platenspeler weer te geven. Met regelbaar ingangsniveau. De Dynavox USB 2.0 Phono-voorversterker UPR 2.0 kan via de USB-verbinding van stroom worden voorzien of via een optionele netvoeding (9 V AC/DC 300 mA - bus 5,5 / 2,1 mm). Werkt zonder stuurprogramma. Meegeleverd worden de Audacity recording-software en een USB-kabel (1 m).

Features



Highlights
  • Functioneel: De kleine versterker maakt de aansluiting van uw platenspeler in een installatie zonder speciale phono-ingang mogelijk.
  • Grammofoonplaten digitaliseren: Digitaliseer uw vinyl-schatten voor de eeuwigheid - met behulp van de USB-uitgang, de meegeleverde software en uw PC of laptop is dit zonder problemen mogelijk.
  • Hoofdtelefoonuitgang: Luister naar het typische vinyl-geluid via uw in-ear of on-ear hoofdtelefoon, de UPR 2.0 beschikt over een hoofdtelefoonaansluiting (3,5 mm) aan de voorkant - er is geen extra apparaat nodig.


Leveromvang
  • 1x USB-kabel, 1x Audacity recording-software.