Klipsch RP-8000F Vloerstaander speaker Walnoot

649,-
De beste prijs bij Doublepoint.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Walnoot

Gratis verzending
Vandaag voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Over Klipsch RP-8000F Vloerstaander speaker Walnoot

De Klipsch RP-8000F vloerstaande luidspreker levert een ongelooflijk geluid door gebruik te maken van een Tractrix® hoorn technologie en dubbele 8 " koper-gesponnen Cerametallic ™ woofers.

Met een continue vermogen 150 watt en een peak vermogen van 600 watt. Geschikt voor versterkers van 20 t/m 150 watt.
Gevoeligheid van de speaker is 98dB

•1" Titanium LTS-geventileerde tweeter met hybride Tractrix®-hoorn
•Twee 8" Spun Copper Cerametallic ™ woofers
•Bass-Reflex via Tractrix®-poort aan achterzijde
•Dubbele bindingsposten voor bi-wire / bi-amp
•Sterk, flexibele magnetisch grille

90 ° x 90 ° HYBRIDE TRACTRIX® HOORN
Maximaliseert en vergroot details terwijl hoge frequenties worden gericht op het luistergebied. De eigen Tractrix®-geometrie biedt de meest efficiënte overdracht van hoogfrequente golven naar het luistergebied. De faseplug en het gecomprimeerde gegoten siliconenoppervlak zorgen voor een soepele frequentierespons. Hiermee wordt het meest natuurlijke geluid mogelijk gemaakt.

TITANIUM Tweeter (LTS)
De Linear Travel Suspension tweeter minimaliseert vervorming voor verbeterde en gedetailleerde prestaties. LTS tweeters zijn een kenmerk van de beste luidsprekers ter wereld.

ONTWERP VAN VENTED TWEETER
De nieuwe geventileerde tweeterbehuizing resulteert in verbeterde details en helderheid bij weergave van hoge frequenties.

KERAMETALLISCHE WOOFERS
Kenmerkend voor de Reference Premiere-serie, zijn Cerametallic ™ -woofers uitzonderlijk stijf en lichtgewicht voor minimale vervorming en maximale efficiëntie. In combinatie met de Tractrix hoorn LTS tweeter, biedt het de hoogste luidsprekerefficiëntie in zijn klasse.

TRACTRIX PORTS
Gebruikmakend van de Tractrix-geometrie, maken de Reference Premiere-poorten de meest efficiënte en snelste luchtoverdracht uit de kast mogelijk, waardoor de poortruis vermindert. Klipsch Tractrix-poorten hebben op maat ontworpen binnenfakkels. Minder turbulente lucht helpt het poortgeluid te verminderen voor een schonere, krachtigere bas.

BI-WIRING / BI-AMPING CAPACITEIT Dubbele ingangsklemmen voor bi-wiring / bi-amping-mogelijkheden. Bi-wiring scheidt hoge en lage frequentiestroom in afzonderlijke luidsprekerkabels, waardoor intermodulatie-vervorming wordt verminderd, voor een duidelijker midrange. Bi-amping maakt aanpassing mogelijk met externe cross-overs bij gebruik van afzonderlijke versterkers.

MATERIALEN EN AFWERKING
Leverbaar in zwart ebbenhout vinyl en walnoot vinyl. Modellen van ebben en walnoten zijn voorzien van gesatineerde voorkant met een krasbestendige afwerking,
STERKE, FLEXIBELE en VERWIJDERBARE GRILLE met Magnetische bevestiging

GEGOTEN ALUMINIUM VOETEN
Biedt een meer moderne look met minder resonantie dan MDF of ABS-plastic. Het is mechanisch ontworpen om het oppervlak in contact met de vloer te minimaliseren, waarbij de luidspreker wordt ontkoppeld voor snellere, strakkere lage frequenties en meer detail.

Let op! Indien u deze speaker aanschaft, bestel er dan twee i.v.m. linker/rechter speaker.