Ingebouwde Multi-dimmer Voor Het Draadloos Dimmen Van Alle Dimbare Lampen (max. 200 Watt). Te Bedienen Met Diverse Klik Aan & Klik Uit Zenders.

18,39
7 Prijzen, De beste prijs bij Praxis


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
Retour Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
Bezorgd door POST NL

Over Ingebouwde Multi-dimmer Voor Het Draadloos Dimmen Van Alle Dimbare Lampen (max. 200 Watt). Te Bedienen Met Diverse Klik Aan & Klik Uit Zenders.

Tip: Maak je set compleet door bij deze ontvanger ook een zender te kopen, zo kun je eenvoudig draadloos schakelen. Bekijk alle zenders!

Met deze inbouwdimmer kun je allerlei soorten verlichting draadloos dimmen voor de juiste sfeer. Bijvoorbeeld dimbare LED lampen of dimbare spaarlampen. Hiervoor is elke KlikAanKlikUit zender met het automatisch codesysteem geschikt.

Eenvoudige installatie:
Dit product vereist een basiskennis van elektrische installaties. Schakel de netspanning uit en installeer de inbouwdimmer eenvoudig in een bestaande installatie doos of in kasten. Het is niet nodig om aan leidingen of kabels te zitten.Lees eerst aandachtig de gebruiksaanwijzing door en onthoud: overschrijd niet de maximale belasting van 100 Watt!

Geïntegreerd in jouw huis:
Na de installatie is de draadloze inbouwdimmer soepel geïntegreerd in uw huis.Om de draadloze inbouwdimmer te activeren kunt u één van de KlikAanKlikUit zenders gebruiken. U kunt nu uw verlichting bedienen vanaf elke plek in huis.

Uitbreiden van jouw KlikAanKlikUit systeem:
Zodra de inbouwdimmer geïnstalleerd is, kun je jouw verlichting met de draadloze KlikAanKlikUit zenders eenvoudig bedienen: een afstandsbediening, een timer, een wandschakelaar, een bewegingssensor, een magneetschakelaar, een schemering- / dagsensor. Het bedienen kan ook door middel van jouw smartphone of tablet dankzij ons internet controle station.

Kenmerken Inbouwdimmer ACM-100:

  • Eenvoudige installatie.

  • Geïntegreerd in jouw huis: niet nodig om aan leidingen of kabels te zitten.

  • Koppelen aan maximaal 6 zenders.

  • Draadloos bereik tot 30 meter (zelfs door muren).

  • Nederlands ontwerp; voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.


Compatibiliteit:
  • Compatibel met alle KlikAanKlikUit zenders.

  • Compatibel met alle lichten en elektronische apparaten tot 100 Watt.


Inhoud van de verpakking:
  • Inbouwdimmer ACM-100

  • Gebruiksaanwijzing

Vestigings adres:
Telefoonnummer:
KVK nummer: