Zilveren SONORO MAESTRO Slimme alles-in-één hifi-ontvanger met internetradio en cd-speler zwart

1 149,- 999,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Doublepoint.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver Zwart

Gratis verzending
Vandaag voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Over Zilveren SONORO MAESTRO Slimme alles-in-één hifi-ontvanger met internetradio en cd-speler zwart

MAESTRO – de orkestleider voor in uw woonkamer
Houdt u van klassieke muziek, jazz of rock? Naar welke muziekstijl u ook graag luistert, via de regelaars voor hoge en lage tonen en de geluidssterkte kunt u het geluid op de MAESTRO aanpassen aan uw smaak. Ook kunt u het vermogen van uw aangesloten luidsprekers afzonderlijk configureren. Stem de geluidsinstellingen af op de ruimte door de receiver specifiek te kalibreren. Kalibreer tevens uw externe luidsprekers via de MAESTRO Ruimtecorrectie-app.

Flexibele alles-in-één-oplossing
Dankzij de vele verbindingsopties is onze hifi-internetontvanger MAESTRO een veelzijdig geluidswonder voor liefhebbers van puur geluid. Wilt u naar cd’s of platen luisteren? Gebruik de geïntegreerde cd-speler of sluit uw platenspeler aan via de MM phono-ingang. Ook kunt u streamingdiensten (Tidal, Napster, Amazon Music, Qobuz, Spotify connect en Deezer) gebruiken om naar afspeellijsten te luisteren via uw smartphone. Dankzij de tv-aansluiting kunt u genieten van films en tv-series met optimaal geluid via externe luidsprekers. Naast FM-radio en DAB+ digitale radio gaat een wereld van muziek voor u open met meer dan 25.000 internet radiostations.

Typisch sonoro: elegante houten behuizing met pianolak
Onze hifi-internetontvanger MAESTRO overtuigt niet alleen door zijn geluidskwaliteit, maar heeft ook een elegant design met een massief metalen voorpaneel en bedieningsknoppen. De hoogwaardige houten behuizing is afgewerkt met pianolak en verkrijgbaar in klassiek zwart of minimalistisch wit. Door de compacte afmetingen en het elegante ontwerp past de MAESTRO in elk interieur en ziet hij er prachtig uit in uw woonkamer.

Slimme technologie en doordachte details
De MAESTRO heeft een automatisch dimbaar kleurenscherm van 2,8 inch, dat gemakkelijk af te lezen is en de helderheid aanpast aan de lichtomstandigheden in de kamer. Wilt u helemaal opgaan in een wereld van muziek? Sluit dan uw hoofdtelefoon aan op de aansluiting aan de voorkant van het apparaat of gebruik een draadloze hoofdtelefoon via bi-directionele Bluetooth®-technologie. Bedien de MAESTRO direct op het apparaat, via de meegeleverde afstandsbediening of via uw smartphone met de gratis UNDOK™-app. De keuze is aan u.

PRODUCT HIGHLIGHTS
● Geavanceerde hifi, gemakkelijk te bedienen
● Class-D Hypex versterker voor de hoogste geluidskwaliteit
● Ruimte correctie-app
● Toegang tot tal van streamingdiensten, zoals Spotify Connect™, TIDAL™, Napster™, Amazon Music™, Qobuz™, Deezer™
● Toegang tot ruim 25.000 internetradiostations en podcasts wereldwijd
● Qualcomm aptX™ Bluetooth® voor draadloze muziekweergave van de hoogste kwaliteit
● Bi-directionele Bluetooth®-verbinding voor draadloze Bluetooth®-hoofdtelefoons
● Phono-voorversterker voor MM-pick-ups
● Optische en coaxiale digitale ingangen