Reloop Turn 2 Platenspeler Belt drive Wit

315,- 295,-
De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Reloop Turn 2 Platenspeler Belt drive Wit

De precieze snaaraandrijving op de TURN 2 zorgt voor een consistente snelheid met minimale wow en flutter. De ingebouwde, trillingsarme DC gelijkstroom-motor is extreem stil, wat betekent dat de TURN2 ideaal kan worden opgesteld in luisteromgevingen of woonkamers. De geïntegreerde motorbesturing kan gemakkelijk worden geschakeld tussen 33 1/3 en 45 RPM met behulp van de snelheidskeuzeschakelaar, die zich onder het chassis bevindt in overeenstemming met de minimale styling van de speler.

De TURN2 is uitgerust met een statisch gebalanceerde, rechte toonarm, voor optimale trackingprestaties, en een onder een hoek geplaatste headshell met Ortofon OM10-element die perfect in de groef van de plaat past. Met de handmatige toonarm lift kan de naald precies op de plaat worden neergelaten en het anti-skating-mechanisme zorgt voor de best mogelijke trackingprestaties.

Naast de aansluiting voor de externe DC-voeding, is de achterzijde van de TURN2 voorzien van twee vergulde, corrosiebestendige RCA-aansluitingen en een afzonderlijke aarde aansluiting om de mogelijkheid van aardlussen te voorkomen. Alle kabelaansluitingen zijn verwijderbaar, zodat ze eenvoudig kunnen worden vervangen of voor tijdens transport/mobiel gebruik. De zware MDF plint heeft een extreem slank ontwerp en is verkrijgbaar in een matte zwarte, rode of witte afwerking. Een plateau van gegoten aluminium met harmonies gevormde chromen ronde randen, maken het elegante ontwerp van de TURN2 helemaal af.

Meegeleverde accessoires: platenspeler, stofkap, 2x stofkap scharnieren, contra gewicht, PHONO RCA-kabel, DC-voeding met internationale stekkers, viltmat, gebruiksaanwijzing, Ortofon OM10-cartridge, headshell