Renkforce RF-DAB-IR1700 Radio-adapter DAB+, FM Internetradio, WiFi, LAN, Bluetooth, DLNA Geschikt voor DLNA Aluminium (geborsteld)

109,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Renkforce RF-DAB-IR1700 Radio-adapter DAB+, FM Internetradio, WiFi, LAN, Bluetooth, DLNA Geschikt voor DLNA Aluminium (geborsteld)

Moderne techniek gecombineerd met klassiek ontwerp: met WiFi en DAB+ combineert de RF-DAB-IR 1700 het beste aan radiotechnologie – voor een nieuwe luisterervaring. De keuze is aan u – verbind de radio gewoon met de al aanwezige WiFi-router en u bevindt zich muzikaal meteen ergens anders op aarde. Of ontvang uw favoriete lokale zenders ruisvrij met de beste digitale kwaliteit via DAB+. Natuurlijk kan via Universal Plug & Play (UPnP) de muziekbibliotheek van de PC direct in uw woonkamer worden gestreamd. Dankzij de ingebouwde Bluetooth maakt u eenvoudig verbinding tussen uw smartphone en de RF-DAB-IR 1700.

Radio-ervaring 2.0 met de Renkforce RF-DAB-IR 1700
Met radioweergave via digitale DAB+ wordt de ruisvrije overdracht van radiozenders werkelijkheid. De tijd van storende ruis en vervorming is voorbij. De Renkforce RF-DAB-IR 1700 zorgt voor een heldere radio-ontvangst in huis. Bovendien krijgt u dankzij de moderne internet-/DAB+ radiotechniek aanvullende informatie over de zojuist afgespeelde zender, het actueel weergegeven nummer en ook de hoogtepunten van het nieuws.

Onbeperkt aantal radiozenders
Voorbij zijn de tijden waarin alleen de regionale zenders ontvangen kunnen worden. Nu ontvangt u talloze zenders vanuit de hele wereld via de internetradio-functie in de beste kwaliteit. Verbind gewoon uw nieuwe radio met uw router, draadloos of met een kabel via de geïntegreerde LAN-bus.

Bluetooth-functie voor draadloze muziekoverdracht
Maak daarvoor eenvoudig verbinding met uw Bluetooth compatibele smartphone of mobiele apparaat en de internetradio en breng uw opgeslagen playlists tot op 10 meter afstand over. Draadloos.

DLNA-/UPnP-geschikt voor muziek uit het netwerk
Het maakt niet uit of uw muziekbibliotheek 100 of 100.000 nummers bevat, u uw eigen CD's ript of uw muziek aanschaft via iTunes, Amazon MP3 of eMusic. Met de RF-DAB-IR 1700 kunt u uw digitale muziekverzameling overal in huis doorzoeken, organiseren en afspelen. Dankzij Universal Plug & Play (UPnP) kan de RF-DAB-IR 1700 desgewenst aan de PC worden gekoppeld. De op de computer opgeslagen audiobestanden kunnen dan op het display worden geselecteerd en via de radio worden afgespeeld.


Analoog of USB, de keuze is aan u
Wie op zeker wil spelen, kan de internetverbinding ook via de geïntegreerde LAN-aansluiting tot stand brengen. Daarmee kan slechte WiFi in huis omzeild worden. Eenvoudig de netwerkkabel aansluiten en klaar. Wie van draadloze vrijheid houdt, verbindt de radio gewoon eenmalig met de WiFi in huis.

Aan- en uitschakelaar
Dankzij de aan- en uitknop kunt u uw RF-DAB-IR 1700 probleemloos compleet van het lichtnet loskoppelen. Dit zorgt ervoor dat er geen stroom voor de standby-modus wordt verbruikt.

Wakker worden op het juiste moment
De Renkforce RF-DAB-IR 1700 kunt u ook als wekker gebruiken, zodat u meteen met uw favoriete muziek de dag kunt beginnen en zich nooit meer verslaapt. Natuurlijk kunt u via de snooze-knop de start van de dag nog iets uitrekken.

Ook voor het inslapen altijd de passende muziek
Voor het inslapen nog naar muziek luisteren hoort er voor veel mensen bij – het is alleen jammer als de muziek ook na het inslapen nog de hele nacht doorgaat. Dankzij de ingebouwde sleeptimer wordt de muziekweergave na een bepaalde tijd gestopt.

Muziekbesturing vanaf de bank
Voor maximaal bedieningscomfort kunt u de RF-DAB-IR 1700 internetradio gemakkelijk via de afstandsbediening vanaf de bank besturen.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: