Sennheiser HD 660S Hoofdtelefoons Hoofdband Zwart

499,- 419,-
De beste prijs bij Megekko


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door POST NL

Over Sennheiser HD 660S Hoofdtelefoons Hoofdband Zwart

Met de nieuwe Sennheiser HD 660 S geniet je van het beste geluid. De opvolger van de legendarische HD 650 munt uit door verbeterde prestaties en een nieuw ontwerp. Dankzij de lagere impedantie geldt zijn sound als een referentie, ook wanneer hij aangesloten is op hi-res mobiele spelers. Zijn veelzijdigheid is dan ook indrukwekkend. De HD 660 S is een elegant ontworpen stukje kwaliteitsengineering, dat met zijn precieze klank en grote draagcomfort perfect tegemoetkomt aan de verzuchtingen van de veeleisende luisteraar.

Kenmerken van de Sennheiser HD 660 S Klank voor de gepassioneerde muziekfreak
De HD 660 S is gemaakt voor de veeleisende luisteraar. Hij doet nog beter dan de toch al uitzonderlijke prestaties van zijn voorganger, de legendarische HD 650. Met zijn scherpe basgeluid, een uitstekende respons in de middelste frequenties en zachte, aangenaam natuurlijk klinkende hoge tonen biedt de HD 660 S een expressiviteit die je elke emotie en nuance van de muziek doet beleven alsof je erbij was. En ondertussen blijft zijn geluid uitzonderlijk nauwkeurig en transparant klinken.

De allernieuwste Sennheiser-technologie
De HD 660 S kreeg een nieuw omzetterdesign, ontwikkeld door Sennheiser. Dat resulteert in een verbeterde sturing van de diafragmabewegingen, dankzij een speciaal vervaardigd precisieweefsel in roestvast staal aangepast aan de contouren van het diafragma. Extreem lichte spreekspoelen uit aluminium garanderen de getrouwst mogelijke impulsen. De omzetters zijn zorgvuldig geselecteerd en met de hand gekoppeld om consistent kleine toleranties (±1 dB) mogelijk te maken.

Uiterste connectiviteit
De HD 660 S is ontworpen voor de muziekliefhebber die de beste kwaliteit wil van heel uiteenlopende geluidsbronnen. Dankzij zijn lage impedantie biedt hij een getrouwheid die als referentie kan gelden, ook met mobiele hi-res spelers. Natuurlijk ontplooit de HD 660 S zijn volle potentieel wanneer hij aangesloten wordt op de gebalanceerde uitgangen van een specifieke koptelefoonversterker, zoals de HDV 820 of de gebalanceerde uitgang van een mobiele digitale audiospeler. Bijgevolg wordt hij ook geleverd met een keuze aan kabels voor ongeveer elke gelegenheid. Al die kabels zijn vervaardigd uit zeer goed geleidend OFC-koper. Ze gaan gepaard met bijzonder weinig contactgeluid en kregen ook een robuuste versterking uit para-aramide.

Ontworpen voor het hoogste comfort
De hele HD 660 S staat in het teken van een absoluut luisterplezier, niet het minst zijn vederlichte en toch solide open bouw. De elliptische oorkappen volgen de anatomie van het oor, terwijl de dikke polstering van de hoofdband en de vervangbare oorkussens garant staan voor uren en uren luisterplezier in alle comfort.

Een gesofisticeerde look
De zuivere en moeiteloze sound van de HD 660 S wordt weerspiegeld in zijn nieuwe design in matzwart met antraciet. Deze HD 660 S is dus ook esthetisch een topper, van een tegelijk hedendaagse en tijdloze stijl en elegantie en een compromisloos vakmanschap, net als alles aan de HD 660 S.

De Sennheiser HD 660 S Samengevat Ontwerp: Over-ear ontwerp
Klankkast: Open
Lengte kabel: 1,4 meter
Frequentie: 10,0 – 241,000 Hz
Waterbestendig: nee
Gevoeligheid: 104 dB
Afstandsbediening: Nee
Microfoon: Nee
Aansluiting Vergulde stereo-jackstekker 6,35 mm, ongebalanceerd, 3-pins 4,4 mm, gebalanceerd, 5-pins
Gewicht: 260 g

Let op: de nieuwe generatie smartphones beschikken niet meer over een jack audio aansluiting. Indien nodig kan er een tussenstukje worden aangeschaft. Android: USB-C naar jack audio aansluiting of Apple: Lightning naar jack audio aansluiting. De tussenstukjes zijn bij de accessoires te vinden.

Standaard meegeleverd Sennheiser HD 660 S Zwart
Stereo-jack stekker 6,35 mm
3-pins 4,4mm
5-pins