Philips HTL1190B - Soundbar - Zwart

99,-
De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over Philips HTL1190B - Soundbar - Zwart

De Philips HTL1190B is een uitstekende keuze om jouw TV-geluid een betaalbare upgrade te geven. De Philips soundbar produceert met behulp van het virtual surround sound vanuit de vier full-range woofers een krachtig geluid. Hierdoor komt het geluid van al jouw films, games of TV-uitzendingen nog beter tot zijn recht. Ook sluit je eenvoudig jouw mobiele apparaten, zoals je smartphone, tablet of laptop aan op de soundbar. Dit kan via bluetooth of de 3.5 mm audio-ingang. Verder biedt de soundbar de mogelijkheid om MP3 of WMA bestanden rechtstreeks van een USB af te spelen en dit allemaal met een uitstekende geluidskwaliteit. De soundbar is dankzij zijn formaat ideaal te plaatsen onder televisies van 32 tot en met 45 inch.

Plus- en minpunten van de Philips HTL1190B
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Veel aansluitingsmogelijkheden, waaronder Bluetooth
Geen kabel meegeleverd om te verbinden met TV
Geen HDMI-kabel

Tip: Je kunt deze soundbar aansluiten op je TV met een Optische kabel of 3.5 mm audiokabel.

Belangrijkste kenmerken Philips HTL1190B

Connectiviteit
De Philips soundbar is uitgerust met een tal van aansluitmogelijkheden. Zo kan je door middel van de 3.5 mm audio-ingang smartphones, laptops en tablets eenvoudig aansluiten op de soundbar. Natuurlijk kan dit ook draadloos dankzij de ingebouwde bluetooth-ontvanger. Je sluit de soundbar aan op de tv middels een Optische kabel of Coax kabel. koppelen met je tv kan door middel van een Optische of Coax kabel. Mocht je een usb hebben met muziek erop dan kan ook deze eenvoudig worden ingeplugd. De soundbar leest MP3 en WMA formaten automatisch uit.

  • Digitale optische ingang

  • Digitale Coax ingang

  • AUX Ingang (3,5mm)

  • Audio-ingang (3.5mm)

  • Bluetooth

  • USB ingang


Draadloos muziek streamen via Bluetooth
Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie met een kort bereik die zowel stabiel als energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding met andere Bluetooth-apparaten mogelijk, zodat je je favoriete muziek eenvoudig vanaf je smartphone, tablet of laptop kunt afspelen, inclusief iPods, Ipads of iPhones.Virtual Surround Sound
Virtual Surround Sound van Philips maakt het mogelijk om een volle en meeslepende Surround Sound ervaring te krijgen op systemen met minder dan vijf luidsprekers. De zeer geavanceerde algoritmes repliceren de geluidskenmerken die in een ideale 5.1-kanaals geluidsomgeving voorkomen. Het grote voordeel hiervan is dat je geen extra luidsprekers en kabels aan hoeft te schaffen om de Surround Sound bioscoop ervaring in je huiskamer te krijgen.

Past overal
Geniet van de veelzijdigheid van dit home cinema-systeem, want je kunt het plaatsen waar je maar wilt. Of het nu op een TV- of tafelstandaard staat of aan de muur hangt, het ziet er sensationeel uit en werkt probleemloos. Je kiest zelf wat je het mooist vindt.

Afmetingen
(b x h x d): 86,5 x 6,8 x 8,6 cm

Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571