Witte ASUS RP-AC53 - wifi versterker - NL stopcontact - wifi versterker

54,49
3 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Witte ASUS RP-AC53 - wifi versterker - NL stopcontact - wifi versterker

Met de ASUS RP-AC53 versterk je het wifi signaal van de beide wifi-banden (2,4 GHz en 5 GHz) van je router. In combinatie met een AC router is het signaal van de repeater sterk genoeg voor de zwaardere draadloze taken, zoals het streamen of downloaden van films. Plug de range extender in het stopcontact en verbind hem met 1 druk op de knop met je router.

Plus- en minpunten van de ASUS RP-AC53
De range extender is dual-band en kan hierdoor het wifi-signaal gelijktijdig op zowel de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band vergroten
Apparaten kunnen bedraad worden aangesloten op de Ethernerpoort (tot 100 Mbps)
Dankzij het geïntegreerde stopcontact verlies je geen stopcontact
De signaalindicator helpt je met de juiste plaatsing van de range extender

Tips van onze specialist
Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten zowel je router als de apparaten die je ermee wilt verbinden ook 5 GHz ondersteuning hebben
Deze range extender is ideaal i.c.m. een Wireless AC router
Wanneer je (modem)router niet over een WPS-knop beschikt moet je deze range extender middels de online setup op je desktop of laptop installeren

3-in-1 repeater, access point en media bridge modi
De RP-AC53 heeft drie handige modi om hem nog flexibeler te maken. Behalve als repeater kan hij ook dienst doen als draadloos toegangspunt (access point of AP) of als media bridge. In AP-modus kan hij worden aangesloten op een bekabeld LAN — bijvoorbeeld de internetverbinding in een hotel — om een persoonlijke wifi-hotspot te creëren. Hierdoor is de internetverbinding toegankelijk vanaf laptops, telefoons of andere wifi-apparaten.

In de media bridge-modus kan hij worden verbonden met elk Ethernet-compatibel apparaat - zoals een Smart TV, multimediaspeler, spelconsole of pc - zodat deze wifi-mogelijkheden krijgen. Een geweldige manier om de kabelwarboel terug te dringen!

Snellere wifi die verder gaat
De RP-AC53 draadloze repeater heeft krachtige externe antennes die een eind maken aan zones zonder wifi-signaal en de dekking helpen verbeteren van een eventueel al aanwezige draadloze router. Het werkt door het bereik te verbeteren, wat betekent dat het draadloos netwerken kan uitbreiden naar elke hoek van het huis - zelfs naar die moeilijke, lastig te bereiken plekken. Met razendsnelle 802.11ac tot 733Mbps is het ideaal voor het uitbreiden van uw bestaande 802.11ac wifi-netwerk. Het geeft u overal betrouwbare, hoge-snelheid internetdekking voor apparaten zoals laptops, tablets, smartphones, spelconsoles en slimme tv's.

Installatie
Dit filmpje helpt je op weg!


Instellen via de ASUS Extender-app
De ASUS Extender-app is de gemakkelijke en intuïtieve manier om je ASUS-repeater in te stellen. Met slechts een paar tikken kan je eenvoudig login-gegevens van je router overzetten naar de repeater, en er zijn eenvoudige instructies om de ideale locatie te helpen vinden voor de RP-AC53. Allemaal zonder pc en gewoon beschikbaar in de hand!

Installeren met 1 duk op de knop
De ASUS Extender-app is een eenvoudige en intuïtieve manier voor het instellen van de RP-AC53, maar als je wil, kan je de WPS-knoppen op de RP-AC53 en je router gebruiken voor onmiddellijke automatische instelling. Geoptimaliseerde prestaties verzekerd, voor een probleemloze en vlotte internetervaring. Voor geavanceerde instellingen kan de RP-AC53 op een pc worden aangesloten via een netwerkkabel om rechtstreeks toegang te krijgen tot het webgebaseerde configuratiemenu.

Vind eenvoudig de perfecte locatie!
Voor de beste prestaties moet de RP-AC53 binnen het bereik zijn van een sterk en stabiel routersignaal, en te worden geplaatst tussen de router en de locatie waar je betere draadloze dekking nodig hebt - je kunt dit simpel controleren met behulp van de signaalsterkte-LED op het frontpaneel.