Witte Linksys RE6700 - Wifi Range Extender - BE stopcontact

114,99
De beste prijs bij Allekabels.nl



Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Linksys RE6700 - Wifi Range Extender - BE stopcontact

Maak een einde aan dode zones en vergroot het bereik je huidige netwerk met Linksys RE6700 Wifi Range Extender. Deze Dual-Band draadloze range-extender zorgt voor snelheid en een betrouwbaar signaal in alle hoeken van je woning. Deze range extender maakt gebruik van de snelle wireless AC wifi-standaard waardoor je gecombineerde (op de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band) draadloze snelheden tot 1200 Mbps kunt halen. Zo kun je tegelijkertijd genieten van 4K-/HD-films, online games, sociale media en meer.

Plus- en minpunten van de Linksys RE6700
De range extender is dual-band en kan hierdoor het wifi-signaal gelijktijdig op zowel de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band vergroten
Apparaten kunnen bedraad worden aangesloten op de Gigabit ethernerpoort
Sluit luidsprekers aan op de audioaansluiting
SpotFinder technologie helpt je met de juiste plaatsing van de range extender

Je router moet de Wireless AC wifi-standaard ondersteunen om het maximale eruit te halen

Vind de perfecte plek met SpotFinder-technologie
Exclusieve SpotFinder-technologie werkt met je smartphone, laptop en tablet en geeft een unieke visuele weergave van de afstand tussen de RE6700 en je router. Het installatieproces dat bestaat uit drie eenvoudige stappen biedt je de zekerheid dat je ook in de uithoeken van je woning profiteert van een optimaal Wi-Fi-signaal, ook in de tuin.

Cross-band-technologie voor optimalisatie van het Wi-Fi-signaal
Innovatieve Cross-Band-technologie is niet afhankelijk van één band voor al het werk, maar ondersteunt gelijktijdig gebruik van beide banden. Zo kan informatie op één band worden ontvangen en via een andere worden verzonden waardoor minder gegevenspakketten verloren gaan en je profiteert van snellere overdracht van mediabestanden en een sterker, betrouwbaarder signaal in heel je woning.

Wifi-audio in heel je woning
De 3,5mm-audioaansluiting van de RE6700 stelt je in staat luidsprekers aan te sluiten op je range-extender voor het draadloos streamen van muziek van je iOS- of Android-smartphone, tablet of laptop.