Specialist in veilig en snel internet

Specialist in veilig en snel internet

DDFR staat voor datadiensten Friesland en staat bekend als de Netwerkintegrator Noorden. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het installeren en implementeren van netwerken voor bedrijven. Hierbij gaat het niet alleen om het aanbrengen van internet. Maar ook om het beheer van het netwerk om haar intranet en de beveiliging hiervan. We vertellen graag wat meer over de mogelijkheden van deze specialist op het gebied van datadiensten.

 

Specialist in supersnel internet

Vrijwel alle bedrijven zijn tegenwoordig afhankelijk van internet. Ook de snelheid van het internet kan daarbij een rol spelen. Dit is weer van invloed op de efficiëntie en effectiviteit van medewerkers die het moeten gebruiken. Kan het internet van uw bedrijf ook wel wat sneller? Kijk op onze website en ontdek hoe wij ervoor zorgen dat onze klanten supersnel internet hebben.

Netwerkbeheer en beveiliging

De beveiliging van een internetverbinding en een netwerk wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Je leest vrijwel dagelijks verhalen in de krant van mensen die te maken hebben gehad met online fraude of het lekken van data. De overheid heeft hiervoor daarom regels bedacht, die bij de meeste bedrijven ook al geïmplementeerd zijn. Echter nog niet bij alle bedrijven is de beveiliging op orde. Wilt u de specialist laten kijken naar de mogelijkheden om het netwerk van uw bedrijf beter te beveiligen? Lees op onze website meer over onze diensten.

Doe de postcode

Wilt u weten of de diensten van DDFR ook beschikbaar zijn in uw regio? Doe dan de postcodecheck op de website. Vul uw postcode in en u krijgt binnen een aantal seconden antwoord of het mogelijk is om onze diensten in uw regio in te schakelen. Wie weet heeft u binnenkort ook een razendsnel internet.