UE Ultimate Ears Megaboom Speaker gekozen tot beste uit de test 2017 volgens de Consumentenbond

UE Ultimate Ears Megaboom Speaker gekozen tot beste uit de test 2017 volgens de Consumentenbond

De UE Ultimate Ears Megaboom is als beste bluetooth speaker uit de test gekomen van de Consumentenbond. De testresultaten zijn gebaseerd op geluidskwaliteit, draagbaarheid, energieverbuik en accuduur. De UE Megaboom heeft een perfecte geluidskwaliteit en scoorde daarom al gelijk heel hoog. In dit artikel leest u wat meer over deze kwalitiatief sterke bluetooth speaker.

UE Megaboom

De UE Ultimate Ears Megaboom is als beste bluetooth speaker uit de test gekomen van de Consumentenbond. De testresultaten zijn gebaseerd op geluidskwaliteit, draagbaarheid, energieverbuik en accuduur. De UE Megaboom heeft een perfecte geluidskwaliteit en scoorde daarom al gelijk heel hoog. Daarnaast is het gewicht over het algemeen zwaar voor een bluetooth speaker (875 gram), maar nog steeds licht genoeg om mee te kunnen nemen. De accuduur is 20 uur, wat ver boven het gemiddelde ligt (11,5 uur).

De UE Ultimate Ears Megaboom

De UE Megaboom staat ook wel bekend als de grote broer van de UE Boom. De bluetooth speaker kan volgens de fabrikant wel tot 1 meter onder water, en dat voor maximaal 30 minuten. Het gewicht van de UE Megaboom is 875 gram en is daarom, ondanks zijn iets grotere formaat, nog prima mee te nemen onderweg. De bluetooth speaker heeft een draadloos bereik tot wel 30 meter en je kan snel omwisselen van bron omdat er twee muziekspelers tegelijk verbonden kunnen worden. Ook wordt er een app aangeboden waardoor je de equalizer en alarmfunctie zonder moeite kunt bedienen en de speaker beschikt over een play/pauze knop.

Waarom de UE Ultimate Ears Megaboom kopen?

De Consumentenbond heeft deze speaker gekozen als beste uit de test, wat natuurlijk genoeg zegt over de sterke kwaliteit en betrouwbaarheid van dit product. Daarnaast heeft de speaker ook de maximale 5 sterren ontvangen van het onafhankelijke magazine What Hi-Fi. De bluetooth speaker wordt geleverd met beschermhoes, USB-oplaadkabel en een handleiding. 

Over Bewinkel.nl

Op Bewinkel vindt u het meest complete en nieuwste aanbod bluetooth speakers van Nederland. Wij werken samen met de grootste partners op het gebied van bluetooth speakers en kunnen hierdoor het grootste aanbod bluetooth speakers van vele winkels aanbieden. Als u zelf de uitgebreide testresultaten wilt zien, neem dan eens een kijkje op de website van de Consumentenbond.