Van goede speakers tot een mooie accomodatie; 5 tips voor een topfeest in je tuin

Van goede speakers tot een mooie accomodatie; 5 tips voor een topfeest in je tuin

Wanneer je een tuinfeest wilt gaan geven is het goed om op een aantal zaken te letten. Het is mogelijk om het hele feest uit te besteden. Ook kun je het zelf doen. Het laatste is natuurlijk wat goedkoper. Het is ook een stuk leuker. Zeker als je het met anderen samen organiseert zal de voorpret al zorgen voor een goede stemming op het tuinfeest zelf. Laten we snel onze vijf tips delen.

Het weer heb je niet in de hand

Hoewel je het weer niet in de hand hebt is het wel mogelijk om maatregelen te treffen voor als het weer wat minder is of juist super lekker. Het is namelijk ook mogelijk dat er teveel zon is. Het is dan belangrijk om voldoende schaduw te hebben. Je wilt niet dat iedereen verbrandt naar huis gaat van de zon. Het is slim om daarom een paar partytenten te hebben en ook een grote parasol. Het is ook een idee om juist een tent op te zetten als het weer wat minder is. Het is dan mogelijk om het feest toch door te gaan als het gaat regenen.

Koude drankjes

Het is belangrijk om niet alleen drankjes en hapjes te hebben. Het is belangrijk om koude en gekoelde drankjes te hebben. Zorg voor een grote koelkast in de tuin en voldoende ijsblokjes. Je kunt ijsblokjes kopen in de supermarkt als je er veel nodig hebt. Ze zelf allemaal maken met een ijsblokjesvorm is wat teveel werk.

Goede muziek

Natuurlijk is het ook belangrijk om de juiste muziek in huis te hebben. Zorg voor een goede hifi stereo installatie en daarnaast ook voor een hele dosis goede muziek. Vervolgens is het ook slim om de buren in te lichten dat je een feestje gaat houden.

De versiering

Kleed het feest mooi aan. Zorg dat er een speciale sfeer is. Wanneer je voor een thema hebt gekozen is het natuurlijk mooi om dit door te trekken naar het hele feest. Denk aan een Hawaii thema, iedereen in het wit of een hippy party. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om van te genieten.

De inrichting

Wanneer je nog voldoende tijd hebt kun je voor het tuinfeest een Veranda bestellen. Het is mooi om samen op de veranda te genieten van het feest. Iedereen kan hier lekker zitten. Wat ons brengt op voldoende zitplaatsen. Lekker chillen op een paar zitzakken, loungen op een loungebank of de normale tuinsets.

Een top feest

Uiteindelijk wordt een mooi feest gemaakt door de mensen die er zijn. Je kunt zorgen voor alle randvoorwaarden. Het is echter belangrijk om te zorgen voor een mix van mensen die een klik hebben met elkaar. Op die manier zal het feest helemaal top worden. Het moet uiteindelijk genieten zijn voor iedereen. Iedereen moet van het feest houden. Het is goed om ook een paar foto’s te maken om later herinnering op te halen van het geweldige feest. Jaren later zul je nog genieten van jouw tuinfeest!