Dolphix - NTSC-PAL en PAL-NTSC converter - Ondersteunt 1920x1080P Full HD - Wit

27,11
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Dolphix - NTSC-PAL en PAL-NTSC converter - Ondersteunt 1920x1080P Full HD - Wit

PAL-NTSC / NTSC-PAL converterGebruik deze converter om een apparaat met NTSC aan te sluiten op een PAL TV toestel. De converter is bi-directioneel waardoor deze ook geschikt is om een PAL apparaat aan te sluiten op een NTSC toestel.

Game consolesNu retro gamen weer helemaal 'hot' is komt het voor dat game consoles uit Amerika verhandeld worden in Europa. Omdat deze game consoles veelal NTSC ondersteunen, heeft u deze converter nodig om de van oorsprong Amerikaanse game computer aan te sluiten op een Europese (PAL) TV. Uiteraard kunt u deze converter ook voor andere (analoge) videoapparaten gebruiken.

Verschillende TV standaardenIn Europa gebruiken we voor analoge videosignalen PAL als TV standaard (50 Hz), terwijl in Amerika NTSC als TV standaard gebruikt wordt (60 Hz). In Rusland, Frankrijk en delen van Afrika wordt SECAM gebruikt. Door deze verschillende standaarden zijn apparaten niet (goed) te gebruiken in landen waar een andere standaard gebruikt wordt. Om uw apparaat toch compatibel te maken dient u de instellingen van uw apparaat na te lo om de TV standaard om te zetten. Kan dit niet, dan heeft u een converter nodig.