InLine USB-A autolader met 2 poorten en vaste USB Micro B spiraalkabel - 3,1A / zwart - 1 meter

20,95
De beste prijs bij Megekko


Merk:

Gratis verzending
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door POST NL

Over InLine USB-A autolader met 2 poorten en vaste USB Micro B spiraalkabel - 3,1A / zwart - 1 meter

USB-A autolader met 2 poorten en vaste USB Micro B spiraalkabel - 3,1AGebruik deze Micro USB lader om uw portable apparaten met Micro USB aansluiting op te laden. Deze lader is geschikt voor apparaten die 2,1A of minder nodig hebben om op te kunnen laden. De lader beschikt over 2 USB poorten, zodat u tegelijkertijd ook een ander USB apparaat op kunt laden.

Deze lader heeft een stroomsterkte van 2100mA (2,1A) per poortGebruik deze lader voor toepassingen waarbij de benodigde stroomsterkte maximaal 2100mA (2,1A) is. U kunt deze lader bij kleinere portable apparaten zoals smartphones, eReaders, camera's etc. gebruiken, maar ook bij grotere portable apparaten zoals tablet computers.

Micro USB type BDe Micro USB type B connector was tot de komst van de USB-C connector de standaard connector voor veel Android en Windows smartphones en tablets, maar ook voor andere (portable) USB apparaten. Er is naast USB Micro B ook een Micro A variant, maar deze wordt zo weinig gebruikt dat er vrijwel altijd wanneer er sprake is van Micro USB, de type B connector bedoeld wordt.