Witte Klauke KLAU perskabelschoentang K, 6 - 50mm\xb2, le 600mm, uitv/bed mechanisch

389,24
De beste prijs bij Badkamerwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over Witte Klauke KLAU perskabelschoentang K, 6 - 50mm\xb2, le 600mm, uitv/bed mechanisch

Robuuste Constructie voor Duurzame Prestaties

De KLAU perskabelschoentang is ontworpen om lang mee te gaan. Met een stevige lengte van 600 mm biedt deze tang een uitstekende hefboomwerking voor het persen van kabelschoenen en verbinders. De mechanische uitvoering zorgt voor een betrouwbare en consistente persvorm door middel van inkerving, wat resulteert in een veilige en stevige verbinding. Of u nu werkt aan elektrische installaties of reparaties, deze tang is een onmisbaar gereedschap voor elke professional.

Veelzijdigheid in Toepassing

Deze perskabelschoentang is niet alleen robuust, maar ook veelzijdig. Geschikt voor een breed scala aan doorsneden van 6 tot 50 mm, dekt het de meeste behoeften van elektriciens en technici. Het AWG-bereik van 1-10 maakt het een geschikte keuze voor verschillende draadmaten, waardoor u met slechts één gereedschap meerdere taken kunt uitvoeren.

Eenvoudig en Efficiënt in Gebruik

Zonder de noodzaak van uitwisselbare inzetstukken of een automatische terugloop, biedt deze perskabelschoentang een ongecompliceerde gebruikservaring. Hoewel er geen eindvergrendeling is bij deze mechanische gereedschappen, is de tang ontworpen voor eenvoudige bediening met een directe en effectieve inkervingspersvorm. Dit betekent minder tijd besteed aan het aanpassen van het gereedschap en meer tijd aan het werken aan uw project.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl