Klauke KLAU perskabelschoentang K, 0.5 - 16mm\xb2, le 230mm

55,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Klauke KLAU perskabelschoentang K, 0.5 - 16mm\xb2, le 230mm

Professioneel Persen met Precisie
De KLAU perskabelschoentang is een essentieel gereedschap voor iedereen die werkt met adereindhulzen. Deze tang staat garant voor een betrouwbare en nauwkeurige doornpersing, waardoor elke kabelverbinding voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid. Met een doorsnede capaciteit van 05-16 mm en een AWG-bereik van 5-20, is deze tang veelzijdig inzetbaar voor diverse kabeldiameters.

Robuuste Bouw voor Langdurig Gebruik
Deze mechanische perskabelschoentang is ontworpen voor duurzaamheid en comfort. Met een stevige lengte van 230 mm biedt het gereedschap een uitstekende hefboomwerking voor eenvoudig persen zonder dat er extra kracht nodig is. De solide constructie zorgt ervoor dat de tang bestand is tegen de eisen van dagelijks gebruik, terwijl de ergonomische handgrepen zorgen voor een comfortabele grip tijdens het werk.

Gebruiksgemak en Efficiëntie
De KLAU perskabelschoentang is gebruiksvriendelijk en ontworpen voor efficiëntie. Hoewel de tang niet is voorzien van verwisselbare inzetstukken of een automatische terugloop, biedt het meegeleverde inzetstuk een betrouwbare persing voor de meest gangbare adereindhulzen. De tang heeft geen eindvergrendeling, wat zorgt voor een snelle en ongecompliceerde bediening, ideaal voor professionals die snel en effectief willen werken.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl