Neutrik NP2XL Jackplug 6.35 mm Stekker, recht Aantal polen: 2 Mono Zilver 1 stuk(s)

6,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Fritz-Events.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Neutrik NP2XL Jackplug 6.35 mm Stekker, recht Aantal polen: 2 Mono Zilver 1 stuk(s)

Neutrik NP2XL 6,35mm Jack (m) jumboPLUG connector - metaal - 2-polig / monoGebruik deze 6,35 mm Jack connector om uw audiokabel te voorzien van een (nieuwe) connector. De plug dient gesoldeerd te worden aan de kabel. De 6,35mm Jack vindt u o.a. op versterkers, luidsprekers, mengpanelen en instrumenten.

Kenmerken:- jumboPLUG: geschikt voor dikke kabels tot 10 mm
- aantrekkelijk geoptimaliseerd ergonomisch design voor professioneel gebruik
- robuuste gegoten zink behuizing optimale afscherming
- machinaal gemaakte tip en contact zijn uit 1 stuk ter voorkoming van het afbreken van de tip (one-piece tip contact)
- soldeerbare connector met schroefloze assemblage voor behuizing
- unieke gepatenteerde Neutrik chuck-type trekontlasting

Let op! Geschikt voor mono toepassingenDeze connector kunt u gebruiken voor mono toepassingen. Een mono 6,35mm Jack connector heeft 2 polen, gescheiden door 1 zwarte ring op het metalen gedeelte van de connector. Een stereo 6,35mm Jack heeft 3 polen, gescheiden door 2 zwarte ringen op het metalen gedeelte van de connector. Indien uw apparaat 2 aparte 6,35mm Jack aansluitingen heeft voor het linker en het rechter kanaal, dient u mono 6,35mm Jack connectoren te gebruiken (1 voor ieder kanaal) om een stereo signaal over te brengen.

NeutrikNeutrik is een bedrijf uit Liechtenstein, gespecialiseerd in het fabriceren van connectoren die gebruikt worden in opname studio's en professionele geluidssystemen. Sinds 1975 zijn door Neutrik talloze patenten aangevraagd en toegekend en is Neutrik door de innovatieve en creatieve prestaties de leidende fabrikant voor professionele audio connectoren.