S-Impuls BNC (m) - BNC (m) kabel - RG59 - 75 Ohm / zwart - 2 meter

4,59
De beste prijs bij Allekabels.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over S-Impuls BNC (m) - BNC (m) kabel - RG59 - 75 Ohm / zwart - 2 meter

BNC (m) - BNC (m) kabel - RG59 - 75 OhmAntenne kabel die u kunt gebruiken om 2 apparaten met BNC aansluitingen te verbinden. Deze kabel is uitermate geschikt voor videotoepassingen, VHF-receivers en beveiligingsinstallaties om bijvoorbeeld camera's (CCTV) te verbinden met een recorder.Kenmerken:

  • 75 Ohm impedantie
  • 2-voudige afscherming
  • deze kabel wordt vooral gebruikt voor frequenties tot 2 GHz
  • uitermate geschikt voor videotoepassingen, VHF-receivers en beveiligingsinstallaties om bijvoorbeeld camera's (CCTV) te verbinden met een recorder
RG kabelsVeel coaxkabels hebben een RG (Radio Guide) code. Deze code staat voor de specificaties van de kabel. Er zijn vele verschillende soorten RG-kabels, meestal ontwikkeld voor militaire doeleinden. Na RG komt het (meestal) 2 of 3 cijferige nummer, gevolgd door (meestal) een extra letter. Let op! Er zijn 50 Ohm, 75 Ohm en 93 Ohm kabels!50 Ohm en 75 Ohm komt het meeste voor, slechts in specifieke situaties komt 93 Ohm voor. Belangrijk is dat altijd de juiste impedantie gebruikt wordt. 50 Ohm wordt gebruikt bij frequenties tot 4 GHz en 75 Ohm tot 2 GHz. De 93 Ohm variant komt vooral voor in de luchtvaart en werd gebruikt in computer netwerken in de jaren 70 en begin jaren 80.