Zwarte Sweex SWOP15941B XLR-Adapter XLR 3-Pins Female - 6.35 mm Male Zwart

11,49
De beste prijs bij Allekabels.nl



Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Sweex SWOP15941B XLR-Adapter XLR 3-Pins Female - 6.35 mm Male Zwart

Sweex XLR (v) - 6,35mm Jack stereo (m) adapterGebruik deze adapter om een apparaat of accessoire met stereo 3-pins XLR kabel, bjvoorbeeld een instrument of microfoon, te verbinden met een mengpaneel, (gitaar)versterker of (actieve) luidspreker met stereo 6,35mm Jack ingang.

Let op! Geschikt voor stereo toepassingenDeze adapter kunt u gebruiken voor stereo toepassingen. Een stereo 6,35mm Jack heeft 3 polen, gescheiden door 2 zwarte ringen op het metalen gedeelte van de connector. Een mono 6,35mm Jack connector heeft 2 polen, gescheiden door 1 zwarte ring op het metalen gedeelte van de connector. Indien uw apparaat 2 aparte XLR of 6,35mm Jack aansluitingen heeft voor het linker en het rechter kanaal, dient u mono 6,35mm Jack connectoren te gebruiken (1 voor ieder kanaal) om een stereo signaal over te brengen.

XLRXLR connectoren worden veel gebruikt bij professionele audio apparatuur. Door de vergrendeling van de plug is het een stabiele verbinding, perfect voor luidsprekers, mengpanelen etc. De XLR connector is medio vorige eeuw voor het eerst door het merk Cannon uitgebracht. Om deze reden wordt de XLR connector ook wel Cannon plug genoemd.