Telegärtner Telegärtner Rj45 Netwerk Adapter [1X Rj45-Stekker - 1X Rj45-Bus] 0.20 M Blauw

97,99
De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Telegärtner Telegärtner Rj45 Netwerk Adapter [1X Rj45-Stekker - 1X Rj45-Bus] 0.20 M Blauw

Telegärtner RJ45 Netwerk Adapter [1x RJ45-stekker - 1x RJ45-bus] 20.00 cm Blauw

De DDCP-Link biedt gebruikers en netwerkbeheerders een eenvoudige mogelijkheid om dure en mobiele IT-apparatuur met een LAN-aansluiting te beschermen tegen beschadigingen. Als de mobiele IT-apparatuur zo ver wordt verplaatst als de RJ45-aansluitkabel het toelaat, activeert de DDCP-Link de verbinding vanaf een bepaalde trekkracht en beschermt de dure printplaten van de IT-apparatuur tegen beschadigingen, zoals uitgetrokken contacten of verlies van de RJ45-bus voor de netwerkverbinding. Dure reparaties behoren daarmee tot het verleden. Omdat de activeringskracht onder de standaardinstellingen voor RJ45 stekkers en bussen conform IEC 60603-7 ligt, is gegarandeerd dat de verbinding tussen RJ45 aansluitkabel en DDCP-Link eerst wordt losgemaakt. Toch biedt de DDCP voldoende kracht om het onbedoeld losraken van de verbinding bij geringe trekkracht te voorkomen. De DDCP kan zonder veel inspanning in bestaande structuren integreren, als deze bijv. tussen de telecom-aansluiting, aansluitkabel en voor het actieve apparaat wordt gestoken.

Features

  • Levensduur ≥ 750 insteekcycli Schakelschema 1:1, Bezetting T568B Stekker met vergrendeling Kabel buitendiameter: 5,8 mm Temperatuurbereik: -40 °C tot +70 °C High Power over Ethernet Plus (PoE+) conform IEEE 802.3at Materiaal behuizing: ABS blauw


Highlights
  • Voor 1:1 bedrade netwerkkabel
  • Geen uitgetrokken IT-apparatuur meer
  • Stekker laat bij een bepaalde trekkracht vanzelf los


Leveromvang
  • null


Opmerking
  • Neem de pentoewijzing van de adapter in acht. Verschillende toepassingen vragen om verschillende pentoewijzingen. Illustration similar.