Weidmuller Weidmüller perskabelschoentang PZ, 0.5-6mm², le 200mm, uitvoering/bediening hand

244,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Weidmuller Weidmüller perskabelschoentang PZ, 0.5-6mm², le 200mm, uitvoering/bediening hand

Optimale Precisie en Duurzaamheid
De WM perskabelschoentang is een essentieel gereedschap voor professionals die werken met adereindhulzen. Deze tang biedt een consistente vierkantpersing, wat zorgt voor een betrouwbare en veilige verbinding. De mechanische bediening is ontworpen voor precisie en gemak, waardoor u keer op keer perfecte resultaten behaalt.

Gebruiksgemak en Veiligheid
Deze tang is niet alleen efficiënt in gebruik, maar ook veilig. De eindvergrendeling zorgt ervoor dat het gereedschap na gebruik stevig gesloten blijft, terwijl de automatische terugloop het risico op ongevallen vermindert en het comfort tijdens het werken verhoogt. Met een lengte van 200 mm ligt de tang goed in de hand en biedt het een uitstekende hefboomwerking voor het persen van adereindhulzen.

Speciaal Ontworpen voor Adereindhulzen
De WM perskabelschoentang is specifiek ontworpen voor het persen van adereindhulzen met een doorsnede van 0,5 tot 6 mm, wat overeenkomt met een AWG-bereik van 05-6. Hoewel de inzetstukken niet uitwisselbaar zijn, is deze tang precies afgestemd op de meegeleverde specificaties, waardoor u verzekerd bent van een optimale pasvorm en prestatie.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl