Harman Kardon Citation 300 - Smart Speaker met Google Assistant - Zwart

209,98
6 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Harman Kardon Citation 300 - Smart Speaker met Google Assistant - Zwart

De Harman Kardon Citation 300 is de slimme en draadloze stereospeaker van de toekomst. De Harman Kardon Citation 300 vult jouw kamer met krachtig en vol stereogeluid dankzij de verassend rijke bass. Het strakke design en het uitzonderlijk gebruiksgemak maken van de Citation 300 een toegevoegde waarde in elke ruimte. Stream via de ingebouwde Chromecast eenvoudig al je favoriete muziek naar deze speaker of luister naar wel 300 muziek-services waar je met de Citation 300 van kan genieten. Al deze mogelijkheden kan je besturen via de ingebouwde LCD touchscreen en ook gewoon met je stem dankzij de ingebouwde Google Assistant. Krijg antwoorden op al je vragen, speel muziek af, organiseer je dag en bestuur je smart home, allemaal met je stem en de Harman Kardon Citation 300. Tevens krijgen de Harman Kardon Citation speakers in 2019 Airplay 2 ondersteuning, wat erg handig is voor iPhone, iPad en Mac gebruikers

Hoe verbind je de Citation 300? De citation 300 kan verbonden worden via Wi-Fi en via Bluetooth direct van je smartphone of tablet. Daarnaast biedt de Google Home app ook de mogelijkheid meerdere speakers met elkaar te verbinden. Hier is wel Wi-Fi voor vereist. Helaas zijn deze speakers niet direct te koppelen aan de tv. Om de citation 300 te gebruiken voor de tv is er een citation soundbar benodigd.
Plus- en minpunten van de Harman Kardon Citation 300: Draadloos muziek luisteren Bluetooth en Chromecast
300 music streaming services
Hoogwaardige materialen en industrieel design
Ingebouwde Google Assistant
Privacy Functie
Is niet waterbestendig.

Kenmerken van de Harman Citation 300: Draadloos: stream draadloos muziek via Bluetooth 4.2 of Chromecast en geniet van een kamervullend geluid. Dit kan via wifi of Bluetooth.

Privacy Functie: voor extra veiligheid en privacy heb je de mogelijkheid om de microfoon van deze speaker uit te zetten. Hierdoor kan Google Assistant je niet meer horen en fungeert de speaker als reguliere bluetooth speaker.

Google Assistant: Krijg antwoorden op al je vragen, speel muziek af, organiseer je dag en bestuur je smart home, allemaal met je stem.

Hoogwaardig industrieel design: Het hoogwaardig wol , gemaakt door Kvadrat, dat voor de Harman Kardon Citation 300 gebruikt wordt, is vuil en stop afstotend en vlam-vertragend.

Maak kennis met de familie.

Dit vind je in de doos:

    • 1 Harman Kardon Citation 300
    • 1 Voedingsadapter (1.8m)
    • 1 Snelstartgids
    • 1 Veiligheidsblad
  • 1 Garantiebewijs