Antraciet-grijze B&O Play Bang & Olufsen Beosound A1 30 W Mono draadloze luidspreker Antraciet, Zwart

249,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Amac


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending
1 tot 2 werkdagen
Retour binnen 14 dagen gratis retourzending
Bezorgd door POSTNL

Over Antraciet-grijze B&O Play Bang & Olufsen Beosound A1 30 W Mono draadloze luidspreker Antraciet, Zwart

De Bang & Olufsen Beosound A1 2e generatie is een exclusieve, stof- en waterbestendige, ultradraagbare Bluetooth-luidspreker en levert kristalhelder geluid. Door zijn compacte design neem je hem overal mee naar toe en geniet je tot 18 uur van je favoriete muziek. Tevens is deze speaker ook geschikt voor telefoongesprekken/vergaderingen. Door de drie ingebouwde, goed bereikbare, microfoons zal je altijd goed verstaanbaar zijn. Hij is bedienbaar met je stem middels de ingebouwde Alexa voice assistent. Tot slot, je kunt zelfs verbinding maken met twee telefoons tegelijkertijd, zodat je met twee mensen muziek kunt afspelen!

Breng schoonheid naar het moment
Waar je ook heen gaat, wie je ontmoet of wat je van plan bent te doen, breng schoonheid naar het moment. De verbeterde Beosound A1 is een verfijnde hand vol muzikaal geluk. Ontworpen om door iedereen in de buurt te worden gedeeld - urenlang.

Het mooiste geluid dat er is
Met een verfijnd, compact ontwerp biedt de nieuwe Beosound A1 de beste muziekervaring tot nu toe. Krachtig, True360 omnidirectioneel geluid maakt van deze luidspreker het natuurlijke middelpunt van de belangstelling, terwijl de Multipoint-functie twee apparaten in staat stelt verbinding te maken en de melodieën te bedienen.

Ga verder. Speel langer.
Met een krachtige batterijduur en een verfijnd, lichter ontwerp, weerhoudt niets je ervan om de beats op je volgende avontuur te nemen. De ultradraagbare luidspreker levert tot 18 uur afspeeltijd bij normale luistervolumes.

Nu volledig stof- en waterdicht
De duurzame Beosound A1 is waterdicht en volledig bestand tegen stof en zand. Van het strand tot de badkuip, de muziek blijft spelen waar je hem ook brengt - of per ongeluk laat vallen.

Niet alleen om te luisteren
Geniet van kristalheldere spraakoproepen dankzij de superieure prestaties van de speakerphone. Bluetooth 5.1 en drie interne microfoons geven je de allerbeste verbindingen voor die online vergaderingen en handsfree bellen.