Braven 805 Bluetooth Speaker - Zwart

99,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Braven 805 Bluetooth Speaker - Zwart

De BRAVEN 805 Bluetooth speaker beschikt over de perfecte combinatie van stijl en krachtig HD geluid met een kristalheldere weergave. Met een keuze uit verschillende stijlvolle kleuren voelt deze speaker zich thuis in iedere omgeving en geniet je tot 18 uur uur lang van al jouw muziek. Wanneer een smartphone via Bluetooth gekoppeld is met de speaker kun je met de ingebouwde microfoon en speakerphone functie handsfree bellen. Voor de ultieme luisterervaring met dubbele audio power koppel je twee BRAVEN 8-serie speakers met elkaar door middel van BRAVEN’s TrueWireless™ technologie.

Geweldig geluid
de moderne en elegant vormgegeven BRAVEN 805 is beschikbaar in diverse decoratieve kleuren en heeft een krachtig geluid. De speaker is zo ontworpen dat deze een chique ambiance creëert tijdens bijvoorbeeld een etentje of gewoon een gezellige avond. Met de BRAVEN 805 kun je tot 18 uur lang draadloos naar muziek luisteren en via de USB aansluiting van de ingebouwde powerbank laadt je eenvoudig jouw smartphone op. De BRAVEN 805 voegt een opvallend accent toe aan ieder interieur en vult deze met een diep en vol geluid.

Truewireless™ technologie
Om een dubbel zo krachtig geluid te creëren met linker en rechter stereo kanaal kun je met behulp van de TrueWireless™ technologie twee BRAVEN-8 serie speakers draadloos met elkaar koppelen. De BRAVEN 805 verbetert het geluid met verhoogde helderheid en basweergave in combinatie met twee 10-watt divers.