Zwarte Party speaker - Fenton LIVE2101 actieve speaker 800W met o.a. Bluetooth, mp3 speler, disco LED's en twee microfooningangen dus ook geschikt voor karaoke!

266,-
De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over Zwarte Party speaker - Fenton LIVE2101 actieve speaker 800W met o.a. Bluetooth, mp3 speler, disco LED's en twee microfooningangen dus ook geschikt voor karaoke!

Het Fenton LIVE2101 Party Station biedt een prima basis voor kleine feestjes tot max. 80 man! Het gaat hier om een waar feeststation, uitgevoerd met 2x 10 inch woofers en 2x 3.5 inch tweeters voor een vol en stevig geluid. De LIVE2101 Party Station beschikt over een handig LCD-display met USB/SD en Bluetooth-mediaspeler zodat je gemakkelijk via je favoriete medium muziek kan draaien. Sluit tot twee microfoons aan via de TS-jack ingangen, of een lijnsignaal via de RCA-ingang op de achterzijde. Aan de microfoonsignalen kan je een leuk Echo-effect toevoegen voor extra indruk. De ingebouwde RGB LED-verlichting staan hiervoor ook garant. En naast de stereo 5-bands equalizer kan je de Bass en Treble onafhankelijk aansturen zodat je precies het geluid kan creëren dat je in gedachten hebt voor de gelegenheid.