Grijze House of Marley No Bounds - Draadloze bluetooth speaker - Grey

47,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GRIJS

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze House of Marley No Bounds - Draadloze bluetooth speaker - Grey

In het park genieten van je favoriete muziek zonder dat de natuur hiervoor heeft moeten lijden. De No bounds bluetoothspeaker van House of Marley zijn niet alleen met eco-vriendelijke materialen ontworpen, ook is er plaats voor design ontwerp. En dat is nog niet alles: de No bounds klinken net zo goed als dat ze eruit zien.Plus- en minpunten van de No bounds
Stijlvol en duurzaam ontwerpen
Goede diepte in het geluid
Lange batterijduur
Geen spraakbesturing

Prestaties
Van de kracht en rauwheid van een live concert tot aan de diepe nuances van een uitgebreide studio opname, de toewijding van House of Marley aan audioprestaties komt over, ongeacht wie er in je afspeellijst staat.

Marley's "signature sound" levert vloeiende, krachtige bas, verbluffend nauwkeurige mids, en krachtige hoge tonen. Aangepaste engineering en tuning door de beste oren in de business betekenen dat uw muziek wordt geleverd met ultieme helderheid.House of Marley zet zich in om de ontbossing tegen te gaan. Bij aankoop van een House of Marley product gaat een deel van het bedrag naar het (her)bouwen van bossen. Bomen zijn namelijk erg belangrijk voor mens én natuur. Zo maken zij de lucht schoon die wij inademen, filteren zij ons drinkwater en helpen zij het klimaat te reguleren. Nog niet overtuigd? Bomen zijn een thuis voor meer dan 80% van de levende wezens op aarde, zij helpen 1.6 miljard mensen aan een baan en dragen bij aan onze fysieke en mentale gesteldheid. Wist je dat zelfs 1 op de 4 medicijnen gemaakt worden van bomen of andere fauna?