Paarse Laiken REMOTE-CONTROLLED MUSIC LED-LAMP – MET AFSTANDSBEDIENINGSPANEEL – 5W RGB+ 3W BLUETOOTH SPEAKER - Pakket 1 stuk

20,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Groen Rood Geel Paars Wit,Rood,Geel,Paars,Groen

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Paarse Laiken REMOTE-CONTROLLED MUSIC LED-LAMP – MET AFSTANDSBEDIENINGSPANEEL – 5W RGB+ 3W BLUETOOTH SPEAKER - Pakket 1 stuk

Deze op afstand bedienbare Bluetooth Muziek LED-lamp is een ideaal product voor in de woonkamer, eetkamer, badkamer, op kantoor of voor een (bedrijfs)feest!
Twee-in-een ontwerp, deze slimme muziek led lamp kan niet alleen worden gebruikt als een led-lamp, maar kan ook worden gebruikt als een luidspreker.

De lamp kan als tafellamp, gemonteerd aan het plafond of als wandlamp gebruikt worden. Tevens is de Muziek LED-lamp op afstand bedienbaar met Bluetooth om de juiste kleuren en muziek uit de lamp te krijgen! De lamp is verbonden met uw Bluetooth telefoon met 85-265V.LED-Lamp met verschillende kleuren, Bluetooth controle en verschillende muziekfuncties. Door middel van de APP kan de lichte kleur manueel worden aangepast.
De muzieklamp is makkelijk in gebruik, na het installeren kan er makkelijk de gewenste muziek en de gewenste kleur gekozen worden.

De muziek led lamp heeft 13 kleuren die en 4 verlichtingswijzen welke met afstandsbediening kunnen veranderen. U kunt de kleuren, verlichtingswijze, verlichting on/off en helderheidscontrole met de afstandsbediening kiezen. Tijdens het afspelen van muziek wordt er verbinding gemaakt met uw apparaat via Bluetooth, kunt u ook kiezen voor de pauze / afspelen, volume omhoog / omlaag, volgende / vorige nummer via de afstandsbediening. Een afstandsbediening kan meerdere lampen (controle van het licht) tegelijkertijd bedienen, maar één Bluetooth-apparaat kan slechts op één lamp (uitgangsgeluid) worden aangesloten.

Voordelen van de Music Led-Lamp:
– Laag in energieverbruik
– Eenvoudig te installeren en te bedienen
– Plastic gecoat Aluminium koellichaam systeem
– Instelbaar volume van licht en muziek
– Draadloze Bluetooth-verbinding
– Signaalingang: Bluetooth Transmissie

Kenmerken:
★ 360 graden stralingshoek.
★ Elegant ontwerp
★ Infrarood afstandsbediening