Draadloze luidspreker met Bluetooth Philips BT-55P/00 2W Roze

14,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roze

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Draadloze luidspreker met Bluetooth Philips BT-55P/00 2W Roze

De Philips BT55 is een handige bluetooth speaker wanneer je toch graag muziek meeneemt, maar niet zo veel ruimte hebt voor een grote unit-speaker. Dankzij het compacte formaat, bluetooth connectie, en een prima accu-duur van ongeveer 6 uur (binnen 2-uur opgeladen) is hij super praktisch voor onderweg. Met deze vriendelijke prijs moet je geen first-class speaker verwachten, maar als volume versterker voor je telefoon laat hij je zeker niet in de steek.

Plus- en minpunten van de Philips BT55
Goede prijs/kwaliteit
Speelt muziek af tot 6 uur
Compact formaat
Verwacht geen zware beats

Anti-clipping-functie voor luide, vervormingsvrije muziek
Met de anti-clipping-functie kan je muziek luider afspelen zonder dat de hoge kwaliteit verloren gaat, zelfs wanneer de batterij bijna leeg is. De functie is compatibel met verschillende ingangssignalen van 300 mV tot 1000 mV en beschermt jouw luidsprekers tegen schade door vervorming. Met deze ingebouwde functie wordt het muzieksignaal gecontroleerd wanneer het door de versterker gaat en worden pieken binnen het bereik gehouden, zodat audiovervorming door clipping wordt voorkomen zonder het volume te beïnvloeden. Hoe leger de batterij, hoe minder muzikale pieken een draagbare luidspreker kan voortbrengen, maar dankzij de anti-clipping-functie worden pieken door een bijna lege batterij verminderd en blijft jouw muziek vervormingsvrij.

Ingebouwde oplaadbare batterij zodat je overal muziek kan afspelen
Speel jouw muziek luid af - wanneer dan ook, overal. De ingebouwde oplaadbare batterij laat je genieten van jouw persoonlijke muziek zonder wirwar van netsnoeren en speurtochten naar een stopcontact. Geniet nu van geweldige muziek met de vrijheid van draagbaarheid.

Draadloos muziek streamen via Bluetooth
Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie die zowel robuust als energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding mogelijk met iPod/iPhone/iPad en andere Bluetooth-apparaten, zoals smartphones, tablets of zelfs laptops. Zo luister je eenvoudig en draadloos naar jouw favoriete muziek en krijg je prachtig geluid van video's of games via deze luidspreker.