Sony GTK-XB72 Party speaker 16 cm 6.3 inch 1 stuk(s)

259,-
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Sony GTK-XB72 Party speaker 16 cm 6.3 inch 1 stuk(s)

De Sony GTK-XB72 is een heel krachtige draadloze speaker met EXTRA BASS en speakerverlichting. De GTK-XB72 is de grotere broer van de GTK-XB60 en is in normale modus al krachtig te noemen. Om echt feest uit de speakers te krijgen druk je de EXTRA BASS-knop in. Hiermee geef je het maximale volume en de basklank een extreme boost. Hierdoor krijg je een nog dieper en krachtiger geluid. De Sony GTK-XB90 party speaker werkt op netstroom. Dit muziek systeem van Sony beschikt over Bluetooth, NFC, USB, audio-ingang en -uitgang, maar ook over een microfoon-ingang. Je kunt deze Sony speaker dus ook gebruiken voor een karaoke-feestje.

Belangrijkste kenmerken van de Sony GTK-XB72:

  • EXTRA BASS voor diep, krachtig geluid
  • Meerkleurige draad-, speaker- en strobe-verlichting
  • Laat het feest beginnen met Wireless Party Chain
  • Audio-ingang en -uitgang om aan te sluiten op TV of extra speaker
  • Afspelen en opladen via USB mogelijk
  • Microfooningang voor karaoke
  • Handsfree functie

Bekijk de verschillen tussen Sony Party speakers: De GTK-XB5 is een high power audio systeem met lichteffecten (stroboscoop, speakerverlichting en draadverlichting) en Extra Bass functie. Werkt enkel op netstroom. De GTK-XB60 is een high power audio systeem met lichteffecten (stroboscoop, speakerverlichting en meerkleurige draadverlichting), Extra Bass functie en (karaoke)microfoon-aansluiting. Met de Fiestable app bedien je de licht- en dj-effecten. Werkt zowel op netstroom als op de ingebouwde accu. De GTK-XB72 is een 2019-model high power audio systeem met lichteffecten (stroboscoop, speakerverlichting en 3D draadverlichting), Extra Bass functie en (karaoke)microfoon-aansluiting. Met de Fiestable app bedien je de licht- en dj-effecten. Werkt enkel op netstroom.
Creëer je eigen clubgevoel Creëer je eigen clubgevoel, waar je ook bent, met de Sony SRS-XB72 draadloze speaker. Dankzij de diepe bas en opvallende lichten krijg je het gevoel dat je in een club staat.


Het dak eraf met EXTRA BASS Druk op de EXTRA BASS-knop om het feest te laten beginnen. Twee passieve radiatoren werken samen met de twee speakers met volledig bereik om lage tonen te verbeteren, waardoor de bas een boost krijgt.
Bouw de ultieme dance-sfeer met de speakerverlichting Verhoog de sfeer met led-speakerverlichting uit meerdere lampjes die je ook veel in clubs ziet. Smalle lichtbundels rondom de speakers hebben patronen met meerdere kleuren, variërend van zuiver wit tot regenboog. Gekleurde speakerlampjes verlichten alles van achteren en strobe-lampjes creëren een flitsend clubeffect. De verlichting is gesynchroniseerd met het ritme van de muziek en past bij de muzikale sfeer.


ClearAudio+ verrijkt je muziek ClearAudio+ past automatisch geluidsinstellingen aan voor een overweldigende luisterervaring, exclusief voor Sony. Door de expertise in digitale signaalverwerkingstechnologieën te bundelen, optimaliseert ClearAudio+ audio voor een constant, helder geluid van hoge kwaliteit, ongeacht of je games speelt of van muziek en films geniet.
DSEE geeft digitale muziek automatisch meer detail Geef de kwaliteit van je gecomprimeerde muziekbestanden een boost. Wanneer een originele muziekbron wordt gecomprimeerd, gaan de hoge-frequentie-elementen verloren die jouw favoriete nummers detail en volheid geven. De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt deze elementen op getrouwe wijze, waardoor er hoogwaardig geluid ontstaat dat dichter in de buurt van de oorspronkelijke cd-opname komt.
Laat het feest beginnen met Wireless Party Chain Geniet van hetzelfde nummer met Wireless Party Chain. Verbind tot wel 10 draadloze speakers via Bluetooth en synchroniseer de muziek en verlichting, zodat iedereen kan dansen op hetzelfde nummer.
Voeg een extra speaker toe voor kamervullend stereogeluid Verbind eenvoudig twee draadloze speakers met elkaar voor breder stereogeluid.