Terratec CONCERT mobile Bluetooth luidspreker Zwart

23,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:

Gratis verzending
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door POST NL

Over Terratec CONCERT mobile Bluetooth luidspreker Zwart

Compacte alleskunner

De CONCERT BT MOBILE BOOST is een zeer complete luidspreker voor mobiele audio weergave. Onderweg kan de sterke stereo luidspreker niet alleen dienen als weergave apparaat voor uw favoriete audio of muziekdienst, maar tevens als handsfree telefoonsysteem worden gebruikt. Uw smartphone wordt draadloos via Bluetooth verbonden met de luidspreker en geeft zo uw eigen muziek, muziekdienst of internetradio dienst via de luidspreker weer. Zodra er een telefoontje binnenkomt, kunt u deze oproep direct via de luidspreker aannemen en telefoneren dankzij de ingebouwde microfoon.

Eenvoudige bediening, groot geluid

Behalve het aannemen van een telefoontje, kunt u CONCERT BT MOBILE BOOST direct aan het apparaat bedienen wat betreft de functies, starten en pauzeren van de audioweergave, volgende of vorige track en natuurlijk het gewenste volume instellen. De com- pacte luidspreker levert een hoog vermogen van 2 x 2 Watt RMS en heeft een signaal-ruisverhouding (SNR) van minder dan 95 dB.

Uitgebreid accessoire pakker en sterke oplaadbare batterij

De ingebouwde oplaadbare 900 mAh Lithium Polymeer batterij van deze luidspreker garandeert tot 4 uur draadloos muziekgenot zonder extra stroombron. Wie geen audiobronnen met Bluetooth bezit kan zijn apparaat toch aansluiten via de AUX ingang van de CONCERT BT MOBILE BOOST en meegeleverde audio kabel. De oplaadbare batterij wordt via USB opgeladen en via de ingebouwde microSD kaartlezer kunt u audio afspelen van microSD kaartjes tot een grootte van 16GB. Alle benodigde kabels en adapters vindt u in de verpakking.
- EAN: 4040895306586
- Vendorcode: 130658