Zwarte Power Dynamics PD415A Bi-amplified actieve speaker 15 1400W

345,-
De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over Zwarte Power Dynamics PD415A Bi-amplified actieve speaker 15 1400W

De PD4-serie is een high-end luidspreker met 2 versterkers voor professioneel gebruik. De lage-frequenties worden gestuurd door een klasse-D versterker, terwijl de hoge-frequenties gestuurd worden door een klasse-AB versterker.

De PD4 is voorzien van een ingebouwde DSP (Digital Sound Processor) met 4 voorgeprogrammeerde modes voor spraak, PA, sub en monitor instellingen. In sub-mode kan de luidspreker worden gebruikt als een top in combinatie met een subwoofer.

Voor het aansluiten van audiobronnen zijn meerdere opties aanwezig. Zo is de speaker voorzien van Bluetooth waarmee het mogelijk is om een draadloze verbinding te maken met bijv. een telefoon of tablet. Muziek (Spotify bijvoorbeeld) die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt dan draadloos naar de speaker gestreamd. Een andere optie is de lijningang waarbij het zelfs mogelijk is om rechtstreeks een microfoon aan te sluiten, ideaal als je een presentatie, toespraak of demonstratie wilt geven.

Deze serie is ontworpen in een polypropyleen constructie waardoor hij stevig en toch licht genoeg is voor mobiel gebruik. De perfecte luidspreker voor elke DJ of live performer, maar ook geschikt als monitor of club.


- 1400W Bi-amplified 15 speaker
- 1.35 Titanium compression driver
- Lijn en microfoon-ingang
- Ingebouwde 2-weg actieve crossover
- 4 Voorgeprogrammeerde EQ instellingen
- Efficiënte klasse-D versterker
- Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming
- Schuine kant voor gebruik als stage-monitor
- 35mm tophat voor plaatsing op statief of muurbeugel