Sony UBP-X800M2 UHD-blu-ray-speler 4K Ultra HD, High-Resolution Audio, WiFi, Smart-TV Zwart

219,99 206,60
5 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Sony UBP-X800M2 UHD-blu-ray-speler 4K Ultra HD, High-Resolution Audio, WiFi, Smart-TV Zwart

Maak kennis met de Sony UBP-X800M2. Deze Blu-ray speler is de opvolger van de zeer succesvolle UBP-X800: een Blu-ray speler met oneindig veel mogelijkheden. Nu uitgebreid voor Dolby Vision ondersteuning. Met de 4K Ultra HD resolutie laat je elke film tot leven komen en creëer je jouw eigen thuisbioscoop. HDR verbetert de helderheid van je beeld en Dolby Atmos zorgt voor een overweldigend Surround Sound. Stream muziek via Bluetooth (LDAC), Wi-Fi, de Songpal-app, USB of via je thuisnetwerk. Uiteraard kan je met deze Sony UBP-X800M2 ook streamen via muziekdiensten als Spotify.

Plus- en minpunten van de Sony UBP-X800M2
Speelt films in de hoogste kwaliteit (4K) af
Past perfect qua design, formaat en aansluitingen bij Sony AV-receivers
HDR zorgt voor maximale helderheid en diepzwarte kleuren
Hi-Res audio, Dolby Atmos en Dolby Vision ondersteuning
Geen kabels meegeleverd voor aansluiten op TV

Tip: Je kunt deze set aansluiten op je TV met bijvoorbeeld deze Sony HDMI-kabel.

Belangrijkste kenmerken van de Sony UBP-X800M2:
- Bekijk de ongeëvenaard heldere beelden van 4K UHD Blu-ray
- Hoor meer details met Hi-Res audio en DSEE HX
- Dolby Vision ondersteuning
- Constructie gaat trillingen tegen voor helderder geluid
- Speel bijna elke schijf- en bestandsindeling af
- Verbluffend beeld met 4K-upscaling tot 60p

Een echte bioscoop bij jou thuis
Geniet van een echte bioscoopervaring met deze 4K Ultra HD Blu-ray-speler. Met de 4K UHD-resolutie geniet je van beelden van het witte doek, terwijl Dolby Atmos en DTS:X de echte bioscoopsfeer creëren.

Met je neus bovenop de realiteit
Beleef alle films en series alsof je er zelf bij bent. Met 4K Ultra HD Blu-ray zie je veel meer details dan ooit tevoren, waardoor het voelt alsof je alles echt beleeft.

Ontdek ongeëvenaard realisme - 4K HDR
Verlies jezelf in de details met High Dynamic Range (HDR). Gecombineerd met de helderheid van 4K brengt HDR voorheen onzichtbare delen tot leven met meer helderheid, tinten en kleuren.

Alle kleuren uit de natuur
Ondersteuning voor de nieuwe BT.2020-kleurruimtes betekent ook een breder scala van kleuren dan gewone tv-signalen. Dankzij deze ultrabrede kleurruimte kunnen contentmakers veel zuiverdere en realistischere kleuren weergeven, van oceaanblauw tot natuurlijk groen en levendig rood.

Geluid dat je volledig meesleept
Haal het echte bioscoopgeluid in huis met Dolby Atmos en DTS:X
Hoor om je heen de bliksem inslaan, de sirenes loeien en auto's toeteren met de verrassende helderheid van Dolby Atmos en DTS:X, de leiders in audiocodecs en favoriet van bioscopen overal ter wereld.


Dolby Vision
Breng scènes tot leven met prachtige highlights, diepere donkere tinten en levendige kleuren. Dolby Vision™ is een HDR-oplossing die een overweldigende bioscoopervaring creëert in je eigen woonkamer.

Een geweldige Home Theatre-ervaring
Combineer de UBP-X800M2 bijvoorbeeld met de Sony STR-DN1080 ontvanger voor de ultieme home-entertainmentervaring. De schoonheid zit in de details: van de stijlvolle, afgestemde vormgeving tot de verbeterde beeld- en geluidskwaliteit.


Haal het beste uit elk nummer
Hi-res audionummers zijn kwalitatief veel beter dan mp3's of zelfs cd's, alsof je van HD overstapt naar 4K. Zo hoor je elke ademhaling, elke slag en elke noot.

Uniek chassis van Sony
Onze unieke chassisconstructie bestaat uit een stevige structuur om microtrillingen tot een minimum te beperken en heeft uitstekende elektrische afscherming, zodat je uitsluitend de beste geluids- en beeldkwaliteit ervaart.

Het ultieme schijfstation
Wil je dansen op je Super Audio CD-collectie? Geen probleem. Als het een schijf is, kan de Sony UBP-X800 deze hoogstwaarschijnlijk afspelen.


Stream en speel alles
Speel films af via USB en je thuisnetwerk. Deze Blu-ray-speler ondersteunt alle veelgebruikte videobestandstypen, zodat je altijd je favoriete films kunt bekijken.

Wi-Fi
Gebruik de ingebouwde Wi-Fi en de SongPal-app om overal in je huis audio te streamen en geniet van een snelle, hoogwaardige en draadloze luisterervaring.

Bekijk de verschillen tussen Sony 4k-spelers: De UBP-X500 is de instapversie 4K Blu-rayspeler van Sony. Beschikt over 1 HDMI poort, LAN-poort en USB-aansluiting. De UBP-X700 heeft dezelfde body als de -X500, maar met een extra HDMI-poort, Digital Out-poort, WiFi met smart-tv functies en Dolby Vision ondersteuning. De UBP-X800M2 heeft een premium body die perfect aansluit bij Sony receivers. Ondersteund Dolby Vision en extra uitgerust met Bluetooth en Hi-Res audio ondersteuning.