Witte Denon DCD-50 - CD-speler

325,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Wit Zwart-Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Denon DCD-50 - CD-speler

Met alleen een goede versterker en speakers ben je er nog niet. Voor een écht goede hifi-ervaring heb je ook een goede hifi CD-speler nodig. De Denon DCD-50 vervult deze behoefte probleemloos. Ondanks zijn compacte formaat lever je niets in op de kwaliteit. Hij sluit naadloos aan op de Denon PMA-50 digitale versterker.

Kenmerken

  • Stijlvol en compact systeem

  • Zowel horizontaal als verticaal te plaatsen

  • Clear view OLED display met ingebouwde dimmer

  • Ergonomische afstandsbediening

  • Automatisch afspelen en standby-functie

  • Hoge resolutie audio dankzij ingebouwde D/A-converterProbleemloos CDs, MP3 en WMA afspelen
Deze DCD-50 van Denon is niet slechts een CD-speler. Hij speelt ook probleemloos MP3 en WMA audiobestanden af in hoge resolutie.

Ingebouwde D/A-converter
Een D/A-converter zet digitale media zoals bijvoorbeeld een MP3-bestand om van digitaal formaat naar analoog formaat. Waar in sommige gevallen digitaal beter is, is dat bij hoge resolutie audio niet het geval. Geluid bestaat nog altijd uit geluidsgolven die zich analoog door de lucht voortbewegen. Door het digitale signaal om te zetten naar een hoogwaardig analoog signaal met een bitrate (kwaliteit) van 32-bit/192-kHz zal de geluidskwaliteit van het simpele MP3'tje aanzienlijk verbeteren.

Zowel verticaal als horizontaal te plaatsen
De Denon DCD-50 is qua vormgeving identiek gehouden aan de Denon PMA-50 digitale versterker. Dit maakt dan ook een prachtige set voor een sublieme hifi-beleving, zonder hele logge apparatuur te hoeven aanschaffen. De set is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen*, dus voor ieder wat wils.

* Zie extra afbeeldingen. Versterker niet meegeleverd.